Tuesday, September 15, 2009

berbual kosong jer

Arghhhh.....sakitnya kaki aku ari ni...x pnh aku rasa sakit cam ni(seingat aku la..),hahaha...maybe padan muka aku kot..cuai sgt..tp kan ari ni jarang berlaku,maksud aku...kitaorg ada masa free..biasanya jarang sgt lecturer x masuk..huh..lega..dapat rileks jap..ari ni bila tersilih dgn kwn2 aku,ramai akan tanya..." knp dengan kaki mu piji"...aku jawab lah terseliuh...hu2..ramai gak amek berat kat aku yer..kih2.gurau je lah..aku ada baca paper kat library. erm.....xde lah berita menarik sgt pun..berita org accident,salam perantau n mcm2 lglah..tp kn berita utama skg pasal perwakilan MIC menghina Tun dr. Mahathir...sepatutnyakan xpatut lah bnda tu diucap..bukan aku nk sokong or nak salahkn mana2 pihak tp sekadar menegur...kiranya tegur diri yg lemah ni jgklah,kata2 ni mudah je terkeluar tp bila skali terkeluar..susah sgt kita nak undur n perbetulkan kembali..erm..btl sgtlah kata2 org tua..kerana pulut santan binasa kerana mulut badan binasa..wah hebat jgk bahasa malaysia aku ni..ari gak adalah berbincang n bertukar pendapat dgn pa'a dan shifa'...kih2...berbual2 bnda kosong jer...dyaorg tegurlah mcm mn nk tulis artikel or cerita dlm blog ni..aku manalah tahu guna blog.ni pun baru tahu(tu pun masih merangkak lg)..slow2 piji...wokeylah...aku pun x tahu nak tulis apa ni...


1 comment:

  1. haha, pa'a ngan syifa bg nasihat pe? share sket, :p

    ReplyDelete